Symptomen hartklachten

Ondanks wat veel mensen geloven, zijn symptomen van hartklachten niet heel helder.

Vaak wordt het afgedaan als simpelweg een griep of vol zitten

Symptomen hartklachtenDit is natuurlijk niet zo en kan zelfs ernstige gevolgen hebben. Ongeacht of jijzelf of iemand die je lief is hartklachten vreest, kan dit artikel je helpen om erachter te komen of het niet eens tijd wordt om een bezoekje te besteden aan de dokter.

Hartklachten zijn een ernstige zaak, en de symptomen van hartklachten kunnen uitwijzen dat er iets ernstigers aan de hand is. Natuurlijk hoeft dat niet per se zo te zijn en dat maakt het geheel erg verwarrend. Druk op de borst wijst vaak op hartklachten, terwijl het ook zo kan zijn dat je gewoonweg teveel gegeten hebt. Volgens gezondheidssite Gezondheidstrein is het altijd het beste om bij dit soort aanhoudende klachten op tijd een dokter te raadplegen.

Bekende symptomen

Enkele symptomen van hartklachten zijn de eerder genoemde druk op de borst, duizeligheid die blijft aanhouden, pijn in je zij of armen (vooral je linkerarm) en ook misselijkheid kan wijzen op problemen met je hart. Als je last hebt van een of meerdere van deze symptomen dan is het slim om even e dokter te bezoeken. Deze kan je uitsluitsel geven of het inderdaad hartklachten zijn waar je last van hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.